İSTANBUL / AVCILAR - Emlak Konut Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Nis

“Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor” projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle birlikte Barış Manço Kültür Merkezinde bulunan Avcılar İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret edildi ve okuma saati yapıldı.

Nis

"Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor" projesi kapsamında bu ay öğrencilerimiz Cahit Zarifoğlu- Serçekuş kitabını okudular.

Nis

7 Nisan Kişisel Veriler Koruma Günü kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı  pano çalışması ve internetten en iyi şekilde yararlanabilmek ,internette karşılaşılan içeriklere dikkat etmek ve güvenliği tehlikeye atacak davranışlardan kaçınmak için Bilişim öğretmenimiz Rahime Dilaver ve öğrencilerimiz internet oyununu oynadılar.

Mrt

Bilişim Öğretmenimiz Rahime Dilaver ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan Bilim ve Teknoloji haftası kapsamında yapılan çalışmalar okul panosunda sergilendi.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ETKİNLİKLERİ